TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!

Lesaffre Group

Cel mai mare din lume producător de drojdie de bere şi amelioratori. Compania a fost fondată în 1853 de către DL Louis Lesaffre si Dl Louis Bonduelle- cu sediul în nordul Franţei. Anume drojdia a devenit produsul de bază de cercetare şi utilizare al companiei. Pe parcursul mai multor generaţii,  compania s-a impus ca o întreprindere mare specializata in biotehnologie. Astăzi compania Lesaffre este lider mondial pe piaţa drojdiei de bere, care deţine 35 fabrici in 23 tari.

www.lesaffre.ro

Zeelandia

Lider internaţional, domeniul principal de activitate al companiei fiind elaborarea, producerea şi distribuţia ingredientelor de patiserie şi panificaţie. Compania a fost fondată în 1900. Peste 100 de ani Zeelandia deţine reputaţia de furnizor de încredere a produselor şi tehnologiilor de înalta calitate, care reflectă principalele tendinţe de pe piaţa produselor de patiserie şi panificaţie, ceea ce face reuşită activitatea brutăriilor şi patiseriilor întreprinderii şi aduce recunoştinţa consumatorilor finali. Motto-ul companiei Zeelandia – Creating possibilities  - creând posibilități.

www.zeelandia.ro

Unigra

Concern Italian, înfiinţat in 1972 de către Dl Luciano Martini, care se dezvoltă cu succes şi stabilitate  datorită căutărilor permanente a metodelor de îmbunătăţire a calităţii produselor şi noi inovaţii în industria de panificaţie şi patiserie. Unigra Spa produce uleiuri comestibile, grăsimi, frişcă vegetală, margarină, cremă şi semifabricate (amelioratori, premixuri).

www.unigra.it

Cargill

Compania a fost fondată în anul 1865. Unul dintre liderii mondiali a furnizorilor de ingredient pentru industria alimentară în întreaga lume. Este cea mai mare companie în domeniul prelucrării uleiurilor vegetale şi tropicale, cât şi în producerea produselor cacao si amidon.

www.cargill.com

АВК

Compania şi-a început activitatea în 1991. Compania “ABK” este unul dintre cei mai mari producători de glazura pentru  produsele de cofetărie, ciocolată naturală atât albă, cât şi neagră, din Ucraina.

www.avk.ua

Agrana Fruit

Companie fondată în 1997,  este specializată în prelucrarea fructelor şi pomuşoarelor şi include un ciclu complet de la cultivarea şi recoltarea materiei prime până la prelucrarea şi eliberarea produselor finite. Politica de calitate exclude utilizarea conservanţilor în producţie. Perioada de păstrare a produselor are un termen mai lung datorită ambalajelor aseptice – containere special de diferite dimensiuni.

www.agrana.ua

Ambrosio

Companie italiană, lider mondial în producţia fructelor confiate, bomboanelor de ciocolată, cremelor de patiserie, gemurilor. Compania oferă produse de înalta calitate, ce îndeplinesc cele mai capricioase cerinţe ale clienţilor. Cele mai moderne laboratoare microbiologice şi chimice permit verificarea materiilor prime şi a produselor finite  Ambrosio.

www.ambrosio.it