TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!

Mod de preparare: Premixul este amestecat cu făină, drojdie şi amelioratori, apoi se adaugă sare. Se frămîntă aluatul timp de 8-10 min. (5-6 min. pe prima viteza, şi 3-4 min. la viteza a 2). Aluatul se lasă să se odihnească 7-10 min., apoi se împarte şi se lasă să se odihnească timp de 5-20 min.. Mai departe, se modelează semifabricat şi se plasează pe tăvi într-un dulap de fermentaţie timp 60-90 min. t 30 °C şi 75% umiditate. Coacerea are loc la t 230 °C timp de 25-30 min.

Mod de preparare: Premixul este amestecat cu făină, drojdie şi apă. Se frămîntă aluatul timp de 8-10 min. (5-6 min. pe prima viteza, şi 3-4 min. la viteza a 2). Aluatul se lasă să se odihnească 7-10 min., apoi împărţit şi se lasă să se odihnească timp de 5-20 min.. Mai departe, se modelează semifabricat şi se plasează pe tăvi într-un dulap de fermentaţie timp 60-90 min t 30 °C şi 75% umiditate. Coacerea are loc la t 230 °C timp de 25-30 min.

Mod de preparare: Premixul este amestecat cu făină, drojdie şi amelioratori, apoi se adaugă sare şi restul ingredientelor . Se frămîntă aluatul timp de 8-10 min. (5-6 min. pe prima viteza, şi 3-4 min. la viteza a 2). Aluatul se lasă să se odihnească 7-10 min., apoi împărţit şi se lasă să se odihnească timp de 5-20 min. Formarea în formă. Fermentarea finală are loc la o temperatură de 30-35 °C şi 75% umiditate relativă în timpul 45-50 min. Coaceţi la 220 la 230 °C, timp de 20-25 min.

Mod de preparare: Se amestecă toate ingredientele pînă la o masa omogenă, elastică şi nu lipicioasă. (5 min. la viteza 1, şi 5 min. la viteza a doua). Aluatul se lasă la odihnă 5-10 min., se împarte în bucăţi, apoi iar se lasă la odihnă pentru 10 min. Aluatul este rulat pînă la 4 -5 mm., apoi i se dă o forma rotundă. Fermentaţia finală are loc la o temperatură de 30-35 °C şi o umiditate de 75% timp de 20-30 min.

Mod de preparare: Premixul este amestecat cu făină şi restul ingredientelor, se frămîntă aluatul elastic. Durata de frămîntare este de 4 min. pe viteza 1 şi 5-6 min. pe viteza 2 . Aluatul este imediat divizat după amestecare în bucăţi de 50-60 g. şi  rotunjit, plasat pe tăvi de dospire,  realizată la o temperatură de 32-37 °C şi 75-80% umiditate aproximativ de 45-50 min. după reforma trebuie îndepărtat din dospitor şi lăsaţi să se usuce timp de 10-15 min. în aer liber.

Prepararea: Premixul se amesteca cu făină şi ameliorator. După aceea, se adaugă restul componentelor. Malaxarea se petrece timp 4 min. pe viteza 1, şi 5-6 min. pe viteza 2. După încheierea malaxării aluatul se odihneşte timp de 15-20 min.

1 2 3 ...