TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Pîinea Borodino

Pîinea Borodino
BORODINO MIX

Denumirea produselor

Cantitatea KG

Borodino mix 20
Făină c/s 80
Făină de secară 20
Zahăr 4
Sare 2
Drojdie Fala 1.5
Apă 60
Total 187,5

Prepararea: Premixul se amesteca cu făină şi ameliorator. După aceea, se adaugă restul componentelor. Malaxarea se petrece timp 4 min. pe viteza 1, şi 5-6 min. pe viteza 2. După încheierea malaxării aluatul se odihneşte timp de 15-20 min.

După separarea aluatul în porţii se lasă să se odihnească încă 5-10 min. Mai departe, se modelează semifabricat şi se plasează pe tăvi într-un dulap de fermentaţie timp 60-90 min. la t 30 °C şi 75% umiditate. Coacerea are loc la t 230 °C timp de 30-35 de minute.