TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Pîinea Borodino
Pîinea Borodino
Pîinea Borodino
BORODINO MIX
|
Denumirea produselor |
Cantitatea KG |
| Borodino mix | 20 |
| Făină c/s | 80 |
| Făină de secară | 20 |
| Zahăr | 4 |
| Sare | 2 |
| Drojdie Fala | 1.5 |
| Apă | 60 |
| Total | 187,5 |
Prepararea: Premixul se amesteca cu făină şi ameliorator. După aceea, se adaugă restul componentelor. Malaxarea se petrece timp 4 min. pe viteza 1, şi 5-6 min. pe viteza 2. După încheierea malaxării aluatul se odihneşte timp de 15-20 min.
După separarea aluatul în porţii se lasă să se odihnească încă 5-10 min. Mai departe, se modelează semifabricat şi se plasează pe tăvi într-un dulap de fermentaţie timp 60-90 min. la t 30 °C şi 75% umiditate. Coacerea are loc la t 230 °C timp de 30-35 de minute.
