TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Pîinea Borodino
Pîinea Borodino

Pîinea Borodino
BORODINO MIX
Denumirea produselor |
Cantitatea KG |
Borodino mix | 20 |
Făină c/s | 80 |
Făină de secară | 20 |
Zahăr | 4 |
Sare | 2 |
Drojdie Fala | 1.5 |
Apă | 60 |
Total | 187,5 |
Prepararea: Premixul se amesteca cu făină şi ameliorator. După aceea, se adaugă restul componentelor. Malaxarea se petrece timp 4 min. pe viteza 1, şi 5-6 min. pe viteza 2. După încheierea malaxării aluatul se odihneşte timp de 15-20 min.
După separarea aluatul în porţii se lasă să se odihnească încă 5-10 min. Mai departe, se modelează semifabricat şi se plasează pe tăvi într-un dulap de fermentaţie timp 60-90 min. la t 30 °C şi 75% umiditate. Coacerea are loc la t 230 °C timp de 30-35 de minute.