TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Gogoşi berline

Gogoşi berline
BERLINER  MIX

Denumirea produselor

Cantitatea KG

Berliner mix 20
Făină c/s 100
Drojdie Fala 5
Ouă 10
Apă 45
Total 180

Mod de preparare: Premixul este amestecat cu făină şi restul ingredientelor, se frămîntă aluatul elastic. Durata de frămîntare este de 4 min. pe viteza 1 şi 5-6 min. pe viteza 2 . Aluatul este imediat divizat după amestecare în bucăţi de 50-60 g. şi  rotunjit, plasat pe tăvi de dospire,  realizată la o temperatură de 32-37 °C şi 75-80% umiditate aproximativ de 45-50 min. după reforma trebuie îndepărtat din dospitor şi lăsaţi să se usuce timp de 10-15 min. în aer liber.

Prăjirea gogoşilor se  va efectua  în grăsime fierbinte - ulei de palmier "Fritella" la o temperatură de 170-180 °C cu durata de 3 min. pe o parte, la 3 min. pe de altă parte. După prăjire se lasă uleiul să se scurgă, apoi pe gogoşii, după răcire se presară Zahăr pudră.