TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
RUSTICORN DARK
RUSTICORN DARK

RUSTICORN DARK
PANOMIX RUSTICORN DARK
Denumirea produselor | Cantitatea KG |
Faină | 72 |
Panomix rusticorn | 28 |
Negropan | 0,2 |
Drojdie Fala | 2 |
Sare | 1 |
Apă | 55 |
Total | 158,2 |
Mod de preparare: Premixul este amestecat cu făină, drojdie şi amelioratori, apoi se adaugă sare. Se frămîntă aluatul timp de 8-10 min. (5-6 min. pe prima viteza, şi 3-4 min. la viteza a 2). Aluatul se lasă să se odihnească 7-10 min., apoi se împarte şi se lasă să se odihnească timp de 5-20 min.. Mai departe, se modelează semifabricat şi se plasează pe tăvi într-un dulap de fermentaţie timp 60-90 min. t 30 °C şi 75% umiditate. Coacerea are loc la t 230 °C timp de 25-30 min.