TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Toster
Toster
Toster
SUPER TOAST
| Denumirea produselor | Cantitatea KG |
| Faină c/s | 100 |
| Super Toast | 10 |
| Negropan | 0,2 |
| Paticrem 67 | 2 |
| Drojdie Fala | 3 |
| Zahăr | 3 |
| Apă | 55 |
| Total | 173,2 |
Mod de preparare: Premixul este amestecat cu făină, drojdie şi amelioratori, apoi se adaugă sare şi restul ingredientelor . Se frămîntă aluatul timp de 8-10 min. (5-6 min. pe prima viteza, şi 3-4 min. la viteza a 2). Aluatul se lasă să se odihnească 7-10 min., apoi împărţit şi se lasă să se odihnească timp de 5-20 min. Formarea în formă. Fermentarea finală are loc la o temperatură de 30-35 °C şi 75% umiditate relativă în timpul 45-50 min. Coaceţi la 220 la 230 °C, timp de 20-25 min.
