TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Toster

Toster
SUPER TOAST

Denumirea produselor Cantitatea KG
Faină c/s 100
Super Toast 10
Negropan 0,2
Paticrem 67 2
Drojdie Fala 3
Zahăr 3
Apă 55
Total 173,2

Mod de preparare: Premixul este amestecat cu făină, drojdie şi amelioratori, apoi se adaugă sare şi restul ingredientelor . Se frămîntă aluatul timp de 8-10 min. (5-6 min. pe prima viteza, şi 3-4 min. la viteza a 2). Aluatul se lasă să se odihnească 7-10 min., apoi împărţit şi se lasă să se odihnească timp de 5-20 min. Formarea în formă. Fermentarea finală are loc la o temperatură de 30-35 °C şi 75% umiditate relativă în timpul 45-50 min. Coaceţi la 220 la 230 °C, timp de 20-25 min.