TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Pîine multicereala
Pîine multicereala
Pîine multicereala
ROTUNDA MULTICEREALĂ
| Denumirea produselor | Cantitatea KG |
| Faină c/s | 35 |
| Faină c/1 | 35 |
| Rotunda Multicereală | 30 |
| Drojdie Fala | 2,5 |
| Apă | 50 |
| Total | 152,5 |
Mod de preparare: Premixul este amestecat cu făină, drojdie şi apă. Se frămîntă aluatul timp de 8-10 min. (5-6 min. pe prima viteza, şi 3-4 min. la viteza a 2). Aluatul se lasă să se odihnească 7-10 min., apoi împărţit şi se lasă să se odihnească timp de 5-20 min.. Mai departe, se modelează semifabricat şi se plasează pe tăvi într-un dulap de fermentaţie timp 60-90 min t 30 °C şi 75% umiditate. Coacerea are loc la t 230 °C timp de 25-30 min.
