TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Pîine multicereala

Pîine multicereala
ROTUNDA MULTICEREALĂ

Denumirea produselor Cantitatea KG
Faină c/s 35
Faină c/1 35
Rotunda Multicereală 30
Drojdie Fala 2,5
Apă 50
Total 152,5

Mod de preparare: Premixul este amestecat cu făină, drojdie şi apă. Se frămîntă aluatul timp de 8-10 min. (5-6 min. pe prima viteza, şi 3-4 min. la viteza a 2). Aluatul se lasă să se odihnească 7-10 min., apoi împărţit şi se lasă să se odihnească timp de 5-20 min.. Mai departe, se modelează semifabricat şi se plasează pe tăvi într-un dulap de fermentaţie timp 60-90 min t 30 °C şi 75% umiditate. Coacerea are loc la t 230 °C timp de 25-30 min.