TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Aluat pentru cozonac cu aroma de citrice
Aluat pentru cozonac cu aroma de citrice
Aluat pentru cozonac cu aroma de citrice
KORENT SE
| Denumirea produselor | Cantitatea KG |
| Korent SE | 10 |
| Făină c/s | 100 |
| Sare | 1 |
| Drojdie Fala | 7 |
| Zahăr | 2,3 |
| Margarina 80% | 8 |
| Apă | 15 |
| Total | 194,5 |
Mod de preparare: Frămîntăm aluatul din făină, premix, drojdie, zahăr, apă şi margarină timp de 7-10 min. Aluatul se odihneşte timp de 10-15 min., apoi este împărţit în bucăţi, şi se lasă la odihnă pentru încă 10-15 min. şi după aceia modelăm şi punem la dospire finală. Se coace la 200-220 °C 20-25 min.
După răcire, produsele se decorează cu gel Paleta.
