TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Pîine cu lapte
Pîine cu lapte

Pîine cu lapte
MILKY
Denumirea produselor | Cantitatea KG |
Milky | 8 |
Făină c/s | 100 |
Negropan | 0,2 |
Drojdie Fala | 2 |
Sare | 1,7 |
Apă | 55 |
Total | 166,9 |
Prepararea:Premixul se amesteca cu făină si ameliorator. După aceea, se adaugă restul componentelor. Malaxarea se petrece timp 4 minute pe viteza 1 şi 5-6 minute pe viteza 2. După încheierea malaxării aluatul se odihneşte timp de 15-20 minute.
După separarea aluatul în porţii se lasă să se odihnească încă 5-10 min. Mai departe, se modelează semifabricatul şi se plasează pe tăvi într-un dulap de fermentaţie timp 60-90 min. t 30 °C şi 75% umiditate. Coacerea are loc la t 230 °C timp de 15-20 min.