TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Pîine cu lapte

Pîine cu lapte
MILKY

Denumirea produselor Cantitatea KG
Milky 8
Făină c/s 100
Negropan 0,2
Drojdie Fala 2
Sare 1,7
Apă 55
Total 166,9

Prepararea:Premixul se amesteca cu făină si ameliorator. După aceea, se adaugă restul componentelor. Malaxarea se petrece timp 4 minute pe viteza 1 şi 5-6 minute pe viteza 2. După încheierea malaxării aluatul se odihneşte timp de 15-20 minute.

 

După separarea aluatul în porţii se lasă să se odihnească încă 5-10 min. Mai departe, se modelează semifabricatul şi se plasează pe tăvi într-un dulap de fermentaţie timp 60-90 min. t 30 °C şi 75% umiditate. Coacerea are loc la t 230 °C timp de 15-20 min.