TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Pîine cu lapte
Pîine cu lapte
Pîine cu lapte
MILKY
| Denumirea produselor | Cantitatea KG |
| Milky | 8 |
| Făină c/s | 100 |
| Negropan | 0,2 |
| Drojdie Fala | 2 |
| Sare | 1,7 |
| Apă | 55 |
| Total | 166,9 |
Prepararea:Premixul se amesteca cu făină si ameliorator. După aceea, se adaugă restul componentelor. Malaxarea se petrece timp 4 minute pe viteza 1 şi 5-6 minute pe viteza 2. După încheierea malaxării aluatul se odihneşte timp de 15-20 minute.
După separarea aluatul în porţii se lasă să se odihnească încă 5-10 min. Mai departe, se modelează semifabricatul şi se plasează pe tăvi într-un dulap de fermentaţie timp 60-90 min. t 30 °C şi 75% umiditate. Coacerea are loc la t 230 °C timp de 15-20 min.
