TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Pîine rotundă

Pîine rotundă
MM-SAUER DUNKEL

Denumirea produselor Cantitatea KG
Faină  c/1 60
Faină c/s 35
Sauer dunkel 0,87
Aromalt Dark 1,5
Drojdie fala 1,8
Sare 1,7
Apă 55
Total 159

Mod de preparare: Sauer Dunkel se amestecă cu făină şi AROMALT DARK. După aceea, se adaugă restul componentelor. Malaxarea se petrece timp 4 min. pe viteza 1, şi 5-6 min. pe viteza 2. După încheierea malaxării aluatul se odihneşte timp de 15-20 min.

După separare aluatul în porţii se lasă să se odihnească încă 5-10 min. Mai departe, se modelează semifabricat şi se plasează pe tăvi într-un dulap de fermentaţie timp 60-90 min. t 30 °C şi 75% umiditate. Coacerea are loc la t 230 °C timp de 15-20 min.

0.5% - în comparaţie cu greutatea făinii "cartof" boală

Dozele ferment în funcţie de raportul de grîu, făină de secară. Pentru a aduce culoarea întunecată trebuie să utilizeze AROMALT DARK.