TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Aluat pentru cozonac
Aluat pentru cozonac
Aluat pentru cozonac
KORENT EUROPE
| Denumirea produselor | Cantitatea KG |
| Korent Europe | 0,1 |
| Făină c/s | 1,0 |
| Magimix super albastru | 0,002 |
| Sare | 0,01 |
| Drojdie Fala | 0,08 |
| Zahăr | 0,23 |
| Margarină | 0,075 |
| Apă | 0,52 |
| Total | 1,82 |
Mod de preparare: Frămîntăm aluatul din făină, premix, drojdie, zahăr, apă şi margarina timp de 7-10 min. Aluatul se odihneşte timp de 10-15 min., apoi este împărţit în bucăţi, şi se lasă la odihnă pentru încă 10-15 min. şi după aceia modelăm şi punem la dospire finală. Se coace la 200-220 °C 20-25 min.
După răcire, produsele se decorează cu gel Paleta.
