TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
17.11.2017 Produs nou de la Master Martini

Decor Ap Nekst este o cremă vegetală de înaltă calitate, cu adaos de zahăr și fără adaos de ulei de palmier, pe bază de grăsime de nucă de cocos și ulei vegetal.

 

 Are o aromă ușoară de cremă, vanilie. Conține 26,5% grăsimi. Decor Ap este un ingredient exemplar pentru produsele de cofetărie și înghețată.

 

 Produsul este ușor de folosit, se spumează în câteva minute, garantează o creștere unică a volumului și o stabilitate excelentă în masă, nu se separă și nu taie apa.

 

 Structura netedă, cremoasa, usoara a cremei este ideala pentru decorare  si ca umplutură, pentru fabricarea de muse, semifredo si inghetata.

                                  

 

MUSS DE BANANE CU MASCARPONE

 

 

 

  1. Cremă DÉCOR UP NEXT – 250 gr.
  2. Zahăr pudră – 100 gr/
  3. Brânză mascarpone – 125 gr.
  4. Esentă de vanilie – 1 gr.
  5. Banană – 1 buc.
  6. Gelatină – 8 gr.

 

 

 

 

Hidrataţi gelatina. În vasul pentru mixer  punem cremă, brânză de mascarpone, pudra de zahăr, esență de

vanilie și  spumăm timp de 3-4 minute . După ce compoziţia a obținut o consistență cremoasă ,

introducem   banană bine pasată  și gelatină topită.  Amestecăm ușor într-o consistență omogenă. În

formele  de silicon-emisfere turnăm moussul,baza formei  închidem cu produsul semi-finit de pandişpan. Punem formele în congelator pentru îngheț. Extragem semifabricatele congelate din forme și le acoperim cu glazură de fructe. Decoram cu cioburi de ciocolată și decorațiuni din glazură de ciocolată.                                                                                                 

 

  

CREMĂ FINĂ CU CIOCOLATĂ ALBĂ

 

Cremă foarte simpla, dar foarte fină pentru iubitorii de ciocolata alba.

 

ingrediente:

1. ciocolată albă - 100 gr.

2. Crema Décor Up Next - 200 gr.

3. Esență de vanilie - 1 gr.

 

Mod de preparare:

1. Rupem ciocolata alba in bucati si o topim

pe o baie de apă sau într-un cuptor cu microunde. O răcim.

2. Crema Décor Up Next răcită  punem în vas pentru mixer și spumăm

până la o creștere de 3-4 ori în volum.

3. În compoziţia obţinută adăugăm ciocolata albă complet răcită şi mai

spumăm câteva minute.

4. În cele din urmă, adăugăm esență de vanilie și amestecăm din nou

până la formarea unei creme omogene  aerate.

 

 

 Se foloseşte ca umplutură și pentru decorarea produselor de cofetărie.