TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
11.12. 2017 Segmentul mixului de migdale «La Glassa» diversificat cu patru gusturi noi.

Descriere: amestec uscat cu aroma si gust de diferite tipuri de nuci pentru fabricarea biscuiţilor, pandişpanului, umpluturilor si acoperirilor.

 

La Glassa pistachio(fistic) - posedă un gust fin de fistic şi culoare verde autentică.

 

La Glassa coco(cocos) – posedă un gust pronunţat de cocos şi culoare albă.

 

La Glasa nocciola(alune) – posedă un gust pronunţat de alune şi culoare maro.

 

La Glassa latte condensato (cremă de caramel) – posedă un gust fin şi culoare de caramelă.

 

Utilizare:

 

Se poate utiliza ca bază pentru prăjiturile de migdale "Amaretti", "Macaroane", "Americano", adăugând amestecul la semipreparat amestecând cu făină.

 

Poate fi folosit ca aditiv pentru prepararea pandişpanului de migdale.

 

Poate fi utilizat pentru a pregăti o umplutură termostabilă pentru produse din aluat dospit, foietaj şi fraged.

 

Poate fi folosit pentru a glazura brioşele din aluat dospit, checuri, panetone.

 

Posibilități de combinare cu alte ingrediente pentru o gamă de produse mai variată.

 

 

 

 

 

 

Avantaje:

· Utilizare uşoară şi rapidă (necesită doar amestecare cu albuş de ou)

· Consistenţă cremoasă

· Menţinerea texturii în produsul fitnit

· Păstrarea stabilităţii la decorare

· Păstrarea fermităţii în urma răcirii

· Gust dulce,fin

· Arome delicate

 

· Aplicaţii multiple: în combinaţie cu deferiţi ingredienţi pentru obţinerea unei game largi de produse

Amblaj: Sac din hârtie polistrat.

Masa netto: 10Kg.

Termen de valabilitate: 12 luni.

            Biscuiti italieni «Amaretti» сu diverse gusturi si culori.

Ingredienti, gr.

Cremă de caramel

Alune de pădure

Cocos

Fistic

«La Glassa Latte condensato»

700

 

 

 

«La Glassa Nocciola»

 

700

 

 

«La Glassa Coco»

 

 

700

 

«La Glassa Pistachio»

 

 

 

700

Albuş de ou

200

200

200

200

Zahăr farin

50

50

50

50

Kolorant alimentar(roşu/verde/galben)

3

3

_

3

Fulgi de migdale fărâmiţate

30

_

_

_

Alune zdrobite

_

30

_

_

Fulgi de cocos

_

_

30

_

Fistic zdrobit

_

_

_

30

Zahăr farin pentru pudrare

30

30

30

30

Mod de preparare:

Albuşul se spumează cu zahăr pudră până obţinem o spumă fermă  lucioasă. Adăugam vopseaua lichidă și amestecam. Apoi introducem amestecul "La Glassa", amestecând ușor, astfel încât masa să nu se așeze. Din sacul de patiserie, cu o duză netedă, depunem biscuiţi de formă rotundă (15-20g) pe tăvi de coacere cu foi de pergament. Se presara cu nuca/cocos și se pudrează cu zahăr pudră. Coacem la 135 ° C timp de 20 de minute.

Cruasante rapide cu umpluturi delicioase «La Glassa» din foietaj congelat.

 

Ingrediente:

  1. Treungiuri de foietaj – 600 gr.(10 buc câte 60 gr.)
  2. Umplutură «La Glassa» 150 gr.
  3. Ou aplicat pe suprafaţă  50 gr.
  4. Fulgi de migdale – 20 gr.
  5. Zahăr farin – 20 gr.

 

Mod de preparare:

Pe baza triunghiurilor de aluat, plasați umplutura de migdale din sacul de cofetărie de-a lungul întregii lungimi. Rolați, formați croissante. Se lasă pentru o docpire intermediară pentru 50-60 de minute. Apoi, ungeți cu ou, presărați ușor cu petale de migdale și zahăr pudră. Coaceți la o temperatură de 165 ° C timp de aproximativ 18-20 de minute.

 

Pregătirea umpluturii "La Glassa":

 

1. Amestec de migdale "La Glassa / Pistachio / Coco / Nocciola / Latte Condensato" - 100 gr.

2. Albuş de ou - 50 gr.

 

 

Amestecăm într-un mixer  sau manual cu o spatulă 1-2 minute până la o masă omogenă.