TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
25.12.2017 Mixuri şi premixuri FiorFiore – produse utile pentru delicii rapide

Este mult mai uşor să trăiești în lumea modernă decât a fost acum un deceniu. Știința nu se oprește. Acest fapt ai "utilității" ne demonstrează mixurile de produse de cofetărie.

Ele au apărut relativ recent, dar au reușit deja să câștige încrederea meritată a cofetarilor (profesioniști și amatori).

 

Caracteristicile mixurilor şi premixurilor de cofetărie.

 

Mixurile şi premixurile reprezintă o pulbere uscată, care include toate ingredientele necesare pentru prepararea produselor de cofetărie: făină, zahăr, lapte praf, amidon, praf de copt.

 

"FiorFiore" este un segment de mixuri şi premixuri de cofetărie pentru prepararea unor astfel de produse, cum ar fi biscuiți, pandişpan, eclere, bezele, briose, creme.

 

FiorFiore «Pan di Spania» –  premix pulverulent pentru prerararea articolelor din pandişpan.

Dozarea: 100%

Ingredienţizahar, făină c/s, amidon de porumb, emulgatori (Е471, Е475), afânători (Е500ii, Е450i),  аromatizatori.

Avantajele utilizării:

utilizare facilă şi rapidă;

asigură o calitate constantă produsului finit;

- atribuie preparatelor gata o structură moale, delicată și aerisită;

Ambalaj: Sac din hârtie polistrat, masa netto 10 Kg.

 

Termen de valabilitate:

12 luni.

 

Reţeta recomandată:

PANDIŞPAN CU ZMEURĂ – un deliciu realizat uşor, la ceai or ca o bază pentru tort.

 

Ingrediente:

-          FiorFiore Pan di Spania – 500 gr.

-          Ouă – 250 gr.

-          Apă – 100 ml.

-          Zmeură – 200 gr.

-          Cremă Decor Up – 75 gr.

 

 

Preparare: Se spumează toate ingredientele (cu excepția zmeurii) în mixer timp de 7-10 minute până obţinem o spumă omogenă stabilă. Se toarnă într-un vas de copt. Se aplică  zmeura pe aluat, ușor apăsând-o. Se coace la o temperatură de 180 ° C timp de aproximativ 35-45 de minute până este gata. Se ornează cu zmeură și cremă de frișcă.

FiorFiore «Yogo Cake» - mix pulverulent pentru prepararea brioşilor, mafinilor, tartelor din pandişpan. Produsele preparate cu mixul  " Yogo Cake" au un gust și o aromă delicate, cremoase.

 

Dozarea: 100%

Ingredienţi: zahar, făină c/s, amidon de porumb, emulgatori (Е471, Е475), afânători (Е500ii, Е450i),  аromatizatori.

Avantajele utilizării:

utilizare facilă şi rapidă;

asigură o calitate constantă produsului finit;

- economic şi avantajos;

- adaptabil, în funcţie de preferinţepentru a obține o varietate de gusturi ale produsului, puteți adăuga cremă de ciocolată din linia "Caravelle", paste de desert, fructe proaspete / congelate, fructe confiate, nuci, stafide, picături de ciocolată etc.

Ambalaj: Sac din hârtie polistrat, masa netto 10 Kg.

 

Termen de valabilitate:

12 luni.

 

Reţeta recomandată:TARTĂ«YOGO CAKE CU ANANAS»

Ingrediente:

FiorFiore Yogo Cake – 315 gr.

- Ulei de floarea soarelui – 126 gr.

- Apă – 157 gr.

-Pastă de caise – 200 gr.

-Ananas conservat inele – 200 gr.

-Gel «Paletta apricot» -. 50 gr.

-Cireşe confiate – 20 gr.

 

Preparare: în vasul mixerului plasaţi mixul «Yogo Сake», ulei vegetal și apă și amestecaţi la o viteză mică timp de 1 minut, apoi spumati la viteză mare timp de 14 minute până la formarea unei compoziţii cremoase , stabile. Compoziția obţinută se trece in vas pentru copt, iar pe suprafață se aranjează ananasul  inele sau  semiinele. În plus, puteți decora cu o cireșe confiate. Coaceți la o temperatură de 175 ° C timp de aproximativ 40 de minute. După coacere glazuraţi tarta cu gel de caise.