Cât de mult sa spus despre asta, cât de multe variații ale producției sale și cât de frumoasă este decorarea deserturilor cu ea!
Aceasta, desigur, este glazură oglindă! Atunci când este aplicată corect, acesta formează o acoperire densă, rezistentă. Moda pentru acest tip de glazură a apărut la noi nu demult, dar deja a câștigat un loc împortant în arta cofetăriei. Cu acoperire oglinda se acoperă anume deserturi mousse, deoarece suprafața mousse întră cel mai bine în contact cu mousse care nu permite să curgă.
Cuptorul Fermecat prezintă glazuri de oglindă de la doi producători renumiți: Zeelandia "Miroir" și Master Martini "Mirall", oferind cumpărătorului posibilitatea de a alege varianta cea mai optimă.
Un fapt interesant este că produsele acoperite cu glazură oglindă sunt supuse la îngheț fără o modificare ulterioară a calității inițiale.
Compoziția glazurii conține sucuri și piure de fructe naturale.
Este ușor de utilizat.
Convenabil, ușor, diferit, cum ar fi un-doi-trei!