Pasta Inventis este produs nou gata de utilizat pentru frământarea aluatului și producerea unei game largi de produse de panificație care includ maiele naturale, făina de secară și / sau făină de grâu fermentată, malț fermentat de secară, sare și alte ingrediente.
În proces de utilizare a pastei veți descoperi toate avantajele utilizării maielei clasice:
- îmbunătățirea caracteristicilor aromatice ale produselor de panificație
- prelungirea termenului de valabilitate al produsului finit: umiditate miezului se menține pe întreaga durată păstrării
Ținind cont de proprietățile exprimate, avantajele ale utilizării pastei de panificație de la compania Lesaffre sunt următoare:
- economisirea spațiului și a consumului de energie în producție: nu este necesară instalarea echipamentului de fabricare a pastei
- Extinderea sortimentului de producție
- Calitatea stabilă garantată a pâinii de la lot la lot
Cuptorul Fermecat prezintă 2 tipuri de paste :
«Solodova Temna» este destinată pentru o gamă largă de produse de panificație din grâu și un amestec de făină de grâu și secară, precum pâinea Riga, Borodino, lituaniană, Baltică și alte pîîni negre cu condimente.
"Classic" destinat unei game largi de produse de panificație din grâu și un amestec de făină de grâu și de secară, cum ar fi baghete, pâine rustică.