Cheesecake - desert din brînza ce face parte din bucătăria europeană și americană. Primele cheesecakecuri au apărut în Grecia antică.
Cheesecakecuri sunt fabricate din brânză Philadelphia. De asemenea, se folosesc zahăr, ouă, smântână și fructe. Amestecul acestor ingrediente se plasează pe aluat fraged sau biscuiți, amestecate cu unt. Sunt adesea adăugate condimente (vanilie, ciocolată) și decorațiuni de fructe, cum ar fi căpșunile. De asemenea, atunci când se prigătește cheesecake, se poate folosi brânză obișnuită, dar pentru a obține un gust perfect echilibrat și cremos, este necesar să folosiți aditivii. În acest scop a fost creat amestecul FiorFiore CheeseCake. Introducerea acestui amestec în producție are un șir de avantaje, cea mai importantă fiind prețul - atunci când se utilizează brânză obișnuită, costul final al produsului coaptă scade de mai multe ori.
Rețetă de bază:
• Fiorfiore Cheesecake - 400 de grame.
• Ouă - 300 de grame (3-4 bucăți)
• Brânză - 1000 grame.
• Apă - 700 de grame.
Metoda de preparare:
• Brânza se omogenezează printr-o sită sau se macină în blender.
• Încărcați toate ingredientele într-un mixer și amestecați la viteză mică timp de 3 minute.
• Așezați umplutura pe o bază de aluat fraged sau biscuiți, nivelați suprafața cremei.
• Coaceți în cuptor timp de 40 de minute la t 165 ° C sau 60 de minute la t 135 ° C.
Reteta este simplă și accesibilă absolut tuturor!