TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
28.08.20 De ce se încrețește pâinea

 

DIN ‘99 NE OCUPĂM CU REZOLVAREA PROBLEMELOR DIN BRUTĂRIE

 

Lunar vei primi o filmare care te va ajuta să depășești o problemă care poate să apară in brutăria ta. Luna aceasta îți arătăm: DE CE  SE ÎNCREȚEȘTE PÂINEA.

Durata clipului: 3:30 min.

 

 

 

PÂINE CU MAIA. PÂINE CU GUST

Reîntoarcerea la tradiții, la gustul și aspectul preparatelor de casă, precum și căutarea continuă a unui stil de viață sănătos sau a alimentelor curate (clean label) reprezintă 2 direcții importante in ceea ce privește trendurile de consum din ultimii ani.

Un studiu realizat de Mintel in 2017 arată că pâinea cu maia este din ce în ce mai căutată de către consumatori, fapt susținut și de creșterea constantă a numărului de noi produse pe bază de maia lansate în fiecare an, de la aproximativ 100 în anul 2011 la peste 450 în anul 2017.

 

O pâine cu maia este o pâine cu gust și proprietăți organoleptice deosebite. Crème de Levain este o maia cu ajutorul căreia se pot obține aceste efecte și care conferă brutarului posibilitatea de a-și crea o semnătură prin ajustarea profilului aromatic dorit.

 

Citește mai departe

 

INVENTIS

PÂINEA PANGUSTO

DESCOPERĂ REȚETA VIDEO

 

 

 

 

AVANTAJUL COMPETITIV NR. 1 ESTE… INFORMAȚIA!

Urmărește înregistrarea ultimului nostru webinar despre MAIELE ÎN PANIFICAȚIE.

Știm că timpul tău este prețios așa că lunar vei primi înregistrarea celui mai recent webinar al nostru, astfel încât să-l urmărești în funcție de programul tău.