TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
08.07.22 Bagheta industriala cu seminte integrale

Bagheta industriala cu seminte integrale

 

Ingrediente

Aluat

%

Făină de grâu c/s

3732,0

93,3%

Pastă de cremă Livendo "Sougrain secară"

1600,0

40,0%

Drojdie "FALA" blue

88,0

2,2%

Sare

24,0

0,6%

Apă

2600,0

65,0%

Ameliorator de coacere Magimix "Craft"

40,0

1,0%

 

 

 

Aluat total

8084,0

202,1%

Făină total

4000

 


 

Malaxor:

cu spirală

Frământare:

4’+6’’ min

Temperatura aluatului:

24-26°C

Dospireaintermediară:

10-15 min./26°C

Cantitatea aluatului la produs:

50 gr, 350 baghet

Formarea:

chifle, baghete

Dospirea finală:

40-50 min.min/30-32°C,W=75%

 

 

Cuptor modular

8 min/240-230°C, 260-210