Bagheta industriala cu seminte integrale
Ingrediente |
Aluat |
% |
Făină de grâu c/s |
3732,0 |
93,3% |
Pastă de cremă Livendo "Sougrain secară" |
1600,0 |
40,0% |
Drojdie "FALA" blue |
88,0 |
2,2% |
Sare |
24,0 |
0,6% |
Apă |
2600,0 |
65,0% |
Ameliorator de coacere Magimix "Craft" |
40,0 |
1,0% |
|
|
|
Aluat total |
8084,0 |
202,1% |
Făină total |
4000 |
|
Malaxor: |
cu spirală |
Frământare: |
4’+6’’ min |
Temperatura aluatului: |
24-26°C |
Dospireaintermediară: |
10-15 min./26°C |
Cantitatea aluatului la produs: |
50 gr, 350 baghet |
Formarea: |
chifle, baghete |
Dospirea finală: |
40-50 min.min/30-32°C,W=75% |
|
|
Cuptor modular |
8 min/240-230°C, 260-210 |