TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
30.08.22 Centru de coacere LESAFFRE

 

 Știai că LESAFFRE deține un Centru de analiză senzorială, echipat cu un laborator profesionist și cu instrumente analitice, disponibile pentru toți clienții și partenerii ?  


Analiza senzorială implică studiul caracteristicilor senzoriale ale produselor, folosind toate cele cinci simturi umane. 

  •  Ca parte a asistentei tehnice oferite de Baking Center, experti noștri bine instruiti pot analiza pentru clienți gustul, aromele și textura produselor de panificație, acestea fiind considerate de consumatori drept criterii de calitate vitale. 


Astfel, adaptarea produselor la nevoile și dorințele consumatorilor constituie o provocare cheie pentru toți cei implicați în comerțul cu produse de panificatie, pe care acum orice brutar, patiser sau cofetar o poate depăși. 

 

                                                                                      

Așadar, Baking Center ajută clienții la:

  • dezvoltarea de noi produse direct cu echipa tehnică;
  •  dezvoltarea unui produs aproape identic cu un produs target;
  •  poziționarea produsului propriu, în comparație cu produsele concurente, pe aceeași piață;
  •  oferirea de feedback cu privire la caracteristicile privind gustul și textura produselor comercializate.