TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Pine cu tarita

Pine cu tarita
AROMALT  DARK

Denumirea produselor

Cantitatea KG

Aromalt Dark

0,4

Faina

85

Tarita

15

Drojdie  Fala

2,5

negropan

0,2

Sare

1,5

Apa

55

Total

159,6

 

Prepararea: Premixul se amestecă cu făină şi ameliorator. După aceea, se adaugă restul componentelor. Malaxarea se petrece timp de 4 min. pe viteza 1, şi 5-6 min. pe viteza 2. După încheierea malaxării aluatul se odihneşte timp de 15-20 min.

După separarea aluatului în porţii, se lasă să se odihnească încă 5-10 min. Mai departe, se modelează semifabricat şi se plasează pe tăvi într-un dulap de fermentaţie timp 60-90 min t 30 °C şi 75% umiditate. Coacerea are loc la t 230 °C timp de 15-20 min.