TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Pine cu tarita
Pine cu tarita

Pine cu tarita
AROMALT DARK
Denumirea produselor |
Cantitatea KG |
Aromalt Dark |
0,4 |
Faina |
85 |
Tarita |
15 |
Drojdie Fala |
2,5 |
negropan |
0,2 |
Sare |
1,5 |
Apa |
55 |
Total |
159,6 |
Prepararea: Premixul se amestecă cu făină şi ameliorator. După aceea, se adaugă restul componentelor. Malaxarea se petrece timp de 4 min. pe viteza 1, şi 5-6 min. pe viteza 2. După încheierea malaxării aluatul se odihneşte timp de 15-20 min.
După separarea aluatului în porţii, se lasă să se odihnească încă 5-10 min. Mai departe, se modelează semifabricat şi se plasează pe tăvi într-un dulap de fermentaţie timp 60-90 min t 30 °C şi 75% umiditate. Coacerea are loc la t 230 °C timp de 15-20 min.