TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Cozonac tradiţional italian
Cozonac tradiţional italian

Cozonac tradiţional italian
KORENT CLASSIC PANETONE
Denumirea produselor | Cantitatea KG |
Korent clasic panetone | 10 |
Faină | 100 |
Sare | 1 |
Drojdie Fala | 7 |
Zahăr | 23 |
Master adria crem | 8 |
Ulei | 3 |
Lapte | 25 |
Apă | 15 |
Total | 194,5 |
Mod de preparare: Frămîntăm aluatul din făină, premix, drojdie, zahăr, apă şi margarină timp de 7-10 min. Aluatul se odihneşte timp de 10-15 min., apoi este împărţit în bucăţi, şi se lasă la odihnă pentru încă 10-15 min. şi după aceia modelăm şi punem la dospire finală. Se coace la 200-220 °C 20-25 min.
După răcire, produsele se decorează cu gel Paleta.