TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Pîine de tip rustik

Pîine de tip rustik
PAVE MIX NATURAL

Denumirea produselor Cantitatea KG
Făină 100
Pave mix 10
Sare 1,7
Drojdie Fala 1.0
Apă 50
Total 162,7

Mod de preparare: Se amestecă făina cu PAVE MIX NATURAL, se adaugă drojdie şi apă. Durata malaxării, în medie - 10-12 minute (6 min. de mers pe viteza 1, şi 4 min. pe viteza a doua).

Aluatul se odihneşte timp de 30 min., apoi acesta poate fi împărţit şi lăsă să se odihnească timp de încă 10-15 min. Fermentaţia finală are loc la o temperatură de 30-35 °C, umiditate de 75% timp de 45-50 min. Coacerea are loc la o temperatură de 220-240 °C de 20-30 min. în funcţie de masa de semifabricate.