TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Pîine de tip rustik
Pîine de tip rustik
Pîine de tip rustik
PAVE MIX NATURAL
| Denumirea produselor | Cantitatea KG |
| Făină | 100 |
| Pave mix | 10 |
| Sare | 1,7 |
| Drojdie Fala | 1.0 |
| Apă | 50 |
| Total | 162,7 |
Mod de preparare: Se amestecă făina cu PAVE MIX NATURAL, se adaugă drojdie şi apă. Durata malaxării, în medie - 10-12 minute (6 min. de mers pe viteza 1, şi 4 min. pe viteza a doua).
Aluatul se odihneşte timp de 30 min., apoi acesta poate fi împărţit şi lăsă să se odihnească timp de încă 10-15 min. Fermentaţia finală are loc la o temperatură de 30-35 °C, umiditate de 75% timp de 45-50 min. Coacerea are loc la o temperatură de 220-240 °C de 20-30 min. în funcţie de masa de semifabricate.
