TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Prokorn
Prokorn
Prokorn
PANOMIX PROKORN
| Denumirea produselor | Cantitatea KG |
| Faină | 100 |
| Panomix Prokorn | 40 |
| Magimix extra | 0,2 |
| Drojdie Fala | 1,5 |
| Apă | 70,5 |
| Total | 212.2 |
Mod de preparare: Aluatul se frământă cu toate componentele dintr-o dată, dar trebuie să se frămînte la prima viteză mai mult - 6-8 min. pentru a se asigura că toate particulele solide absorb umezeala. Test de temperatură - 26 °C. Aluatul este împărţit în bucăţi de 0,44 kg. şi este lăsat să se fermenteze pe masa de lucru timp de aproximativ 40-45 min. Mai departe, se modelează semifabricat şi se plasează pe tăvi într-un dulap de fermentaţie timp 60-90 min t 30 °C şi 75% umiditate.
Coacerea are loc la t 230 °C timp de 30-35 minute.
