TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Prokorn

Prokorn
PANOMIX PROKORN

Denumirea produselor Cantitatea KG
Faină 100
Panomix Prokorn 40
Magimix extra 0,2
Drojdie Fala 1,5
Apă 70,5
Total 212.2

Mod de preparare: Aluatul se frământă cu toate componentele dintr-o dată, dar trebuie să se frămînte la prima viteză mai mult - 6-8 min. pentru a se asigura că toate particulele solide absorb umezeala. Test de temperatură - 26 °C. Aluatul este împărţit în bucăţi de 0,44 kg. şi este lăsat să se fermenteze pe masa de lucru timp de aproximativ 40-45 min. Mai departe, se modelează semifabricat şi se plasează pe tăvi într-un dulap de fermentaţie timp 60-90 min t 30 °C şi 75% umiditate.

Coacerea are loc la t 230 °C timp de 30-35 minute.