TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Croissant

Croissan
CROISANT MIX

Denumirea produselor Cantitatea KG
Faină c/s 100
Croissant mix 25 25
Drojdie Fala 3,5
Margarină  Selecta 80 40
Apă 50
Total 218,5

 

Mod de preparare:Toate ingredientele (cu excepţia margarina) sunt amestecate într-un moment de 10 min. la viteză scăzută, şi la 5 min. pentru a doua viteză. Aluatul preparat este rulat la 6 mm. grosime, apoi se pune margarina şi se înfăşoară într-un plic.

Ulterior, după laminare este înfăşurat în trei straturi, iar după laminarea ulterioară iarăş în trei straturi. Aluatul se lasă în frigider timp de 10-15 min. şi procesul se repetă. După ultima laminare aluatul se taie triunghi, şi se formează cornuri. Cornuri se dospesc la t 30 °C, umiditate 60-65%. Se coace la t 180 °C, timp de 15-20 min.