TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Croissant
Croissan

Croissan
CROISANT MIX
Denumirea produselor | Cantitatea KG |
Faină c/s | 100 |
Croissant mix 25 | 25 |
Drojdie Fala | 3,5 |
Margarină Selecta 80 | 40 |
Apă | 50 |
Total | 218,5 |
Mod de preparare:Toate ingredientele (cu excepţia margarina) sunt amestecate într-un moment de 10 min. la viteză scăzută, şi la 5 min. pentru a doua viteză. Aluatul preparat este rulat la 6 mm. grosime, apoi se pune margarina şi se înfăşoară într-un plic.
Ulterior, după laminare este înfăşurat în trei straturi, iar după laminarea ulterioară iarăş în trei straturi. Aluatul se lasă în frigider timp de 10-15 min. şi procesul se repetă. După ultima laminare aluatul se taie triunghi, şi se formează cornuri. Cornuri se dospesc la t 30 °C, umiditate 60-65%. Se coace la t 180 °C, timp de 15-20 min.