TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Reţeta pentru chifla de tip hamburger
Reţeta pentru chifla de tip hamburger

Reţeta pentru chifla de tip hamburger
HAMBURGER MIX
Denumirea produselor |
Cantitatea KG |
HAMBURGER MIX | 1,5 |
Făină c/s | 100 |
Drojdie Fala | 1,5 |
Margarină | 0,2 |
Sare | 1,5 |
Zahăr | 4 |
Apă | 55 |
Total | 164 |
Prepararea: Premixul se amesteca cu făină .După aceea, se adaugă restul componentelor. Malaxarea se petrece timp 4 min. pe viteza 1, şi 5-6 min. pe viteza 2. După încheierea malaxării aluatul se odihneşte timp de 15-20 min.
După separarea aluatului în porţii se lasă să se odihnească încă 5-10 min. Mai departe, se modelează semifabricat şi se plasează pe tăvi într-un dulap de fermentaţie timp 60-90 min. t 30 °C şi 75% umiditate. Coacerea are loc la t 230 °C timp de 15-20 min.