TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Pîine tradiţionala Austriaca
Pîine tradiţionala Austriaca
Pîine tradiţionala Austriaca
BORODINO MIX
Denumirea produselor |
Cantitatea KG |
KLOSTERBROT |
50 |
Făină c/s | 40 |
Făină de secară | 60 |
Negropan | 2 |
Drojdie Fala | 1.5 |
Apă | 60 |
Total | 213.5 |
Mod de preparare: Premixul se amestecă cu făina şi drojdia, se adaugă ingredientele rămase şi se frămînta aluatul elastic.
Lăsam aluatul să se odihnească timp de 15-20 min., apoi modelăm produsele. Punem în dulapul de dospire pentru fermentare la o temperatură de 30 °C şi 80% umiditate. După încheierea fermentaţiei, vom face tăieturi. Coacerea are loc la t 230 °C timp de 30-35 de min.