TOT CE-I MAI BUN PENTRU BRUTARI ȘI COFETARI!
Aluat pentru cozonac
Aluat pentru cozonac

Aluat pentru cozonac
INVENTIS COZONAC
Denumirea produselor |
Cantitatea KG |
Inventis cozonac | 10 |
Făină c/s | 100 |
Drojdie Fala | 7 |
Zahăr | 23 |
Margarină | 7 |
Apă | 50 |
Total |
|
Mod de preparare: Frămîntăm aluatul din făină, premix, drojdie, zahăr, apă şi margarina timp de 7-10 min. Aluatul trebuie să se odihnească timp de 10-15 min., apoi este împărţit în bucăţi, şi se lasă din nou la odihnă pentru încă 10-15 min., iar după aceia îl modelam şi punem la dospire finala. Se coace la 200-220 °C 20-25 min.
După răcire, produsele se decorează cu gel Paleta.